Form error - Resolved

Form error - Resolved

Postby Rikky » Wed Jun 22, 2016 5:25 pm

Hi all,

I am just learning nuBuilder Pro and have come across as strange issue.

I created a form from a table in my database, all working fine. I then deleted the form and decided to re-create it from the same table.

After I did this, when I opened the form, I receive an error as attached.


I am not sure why I am getting this. I deleted the form and tried again, but no luck, the same error.

I then created a new table and tried to replicate the same issue and I do. It seems once a form is deleted, when you re-create it, there is the same error.

Can any one help out there?

Thanks!

Is there a database clean-up I need to run?
Attachments
2016-06-21 (1).png
SQL Error 1064
2016-06-21 (1).png (14.8 KiB) Viewed 2589 times
Last edited by Rikky on Thu Jun 23, 2016 3:53 am, edited 1 time in total.
Rikky
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 22, 2016 5:20 pm

Re: Form error

Postby Rikky » Thu Jun 23, 2016 3:53 am

Hi

I have resolved the issue. :)

If anyone else has the issue, I will explain it:

When creating a new form with the form wizard and then deleting it, somehow it was leaving an orphaned record. When creating the new form (e.g. Contacts) the button was appearing twice on the Wizard section of the User Home Form.

By editing the Home Form manually, I removed all the buttons, re-created the Contacts form again and it works perfectly!

Cheers
Rikky
Rikky
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 22, 2016 5:20 pm

Re: Form error - Resolved

Postby admin » Fri Jun 24, 2016 11:30 am

.
admin
Site Admin
 
Posts: 3211
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am


Return to General