How not to include subform records after cloning?

How not to include subform records after cloning?

Unread postby jlcsusara » Thu Nov 20, 2014 5:18 pm

Hello!

I have a loan management system where it is fast and easy to add new records, thanks to the [Clone] button.

But I don't want the old loans' subform records "cloned" to the new loan. What should I do? I'm pretty decent in SQL but not so much in PHP or Javascript.

Thanks a lot, guys.

--Jonas

P.S. nuBuilderPro is great! :)
jlcsusara
 
Posts: 23
Joined: Wed Apr 07, 2010 6:02 pm

Re: How not to include subform records after cloning?

Unread postby admin » Mon Nov 24, 2014 9:56 am

Jonas,

I'm glad you like it.

Try this..

clone.PNG
clone.PNG (19.23 KiB) Viewed 4961 times


Steven
admin
Site Admin
 
Posts: 3406
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am
nuBuilder Version: 4.5

Re: How not to include subform records after cloning?

Unread postby jlcsusara » Tue Nov 25, 2014 1:14 pm

Perfect!

Thanks, Steven. :)
jlcsusara
 
Posts: 23
Joined: Wed Apr 07, 2010 6:02 pm

Re: How not to include subform records after cloning?

Unread postby admin » Wed Nov 26, 2014 10:59 am

.
admin
Site Admin
 
Posts: 3406
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am
nuBuilder Version: 4.5


Return to Custom Code

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests