Problem setting up launch screen

Questions related to using nuBuilder Forte.

Problem setting up launch screen

Postby GlenMcCabe » Wed Feb 12, 2020 7:39 am

Adding users access-levels and launch screens

I have created an access level called manager with a launch form created using fast forms. I added one form to the forms section and unticked the clone button

Created a user User1 with an access level of manager.

When I login as User1 I get a blank screen with no tabs and no forms.

I cannot edit the launch screen as it errors on save wanting a table name and ID.

Help appreciated

I have created several access levels and users and do not seem to have problems with them in other aspects of the system.

To simplify this request "How do I setup a launch screen?"
GlenMcCabe
 
Posts: 53
Joined: Sun Sep 29, 2019 8:10 pm

Re: Problem setting up launch screen

Postby gerese » Fri Feb 14, 2020 4:52 pm

The user pages are in Form and are of lunch type,
a page with multiple tabs is created for each Access Level of users
1.png
1.png (13.73 KiB) Viewed 1452 times


In "Home> Access Level" the access level is defined, it is set to what it has access to: Forms, procedures, report.
2.png
2.png (7.82 KiB) Viewed 1452 times


In "Home> Users" add users and set the "access level" they are entitled to.
3.png
3.png (9.33 KiB) Viewed 1452 times



This is when you log in.
4.png
4.png (2.83 KiB) Viewed 1452 times
nuBuilderForte .... BIG Like !!!
gerese
 
Posts: 41
Joined: Mon Dec 17, 2018 2:43 am

Re: Problem setting up launch screen

Postby GlenMcCabe » Tue Mar 03, 2020 12:00 am

Thanks Gerese. I have a problem. When I choose form button then add I do not get form type as an option.
GlenMcCabe
 
Posts: 53
Joined: Sun Sep 29, 2019 8:10 pm

Re: Problem setting up launch screen

Postby gerese » Sun Mar 08, 2020 7:04 am

Good advice from Kev1n "Try updating nuBuilder. This will restore the system forms as well." :)
nuBuilderForte .... BIG Like !!!
gerese
 
Posts: 41
Joined: Mon Dec 17, 2018 2:43 am


Return to General