Page 1 of 1

Problem setting up launch screen

PostPosted: Wed Feb 12, 2020 7:39 am
by GlenMcCabe
Adding users access-levels and launch screens

I have created an access level called manager with a launch form created using fast forms. I added one form to the forms section and unticked the clone button

Created a user User1 with an access level of manager.

When I login as User1 I get a blank screen with no tabs and no forms.

I cannot edit the launch screen as it errors on save wanting a table name and ID.

Help appreciated

I have created several access levels and users and do not seem to have problems with them in other aspects of the system.

To simplify this request "How do I setup a launch screen?"

Re: Problem setting up launch screen

PostPosted: Fri Feb 14, 2020 4:52 pm
by gerese
The user pages are in Form and are of lunch type,
a page with multiple tabs is created for each Access Level of users
1.png
1.png (13.73 KiB) Viewed 1509 times


In "Home> Access Level" the access level is defined, it is set to what it has access to: Forms, procedures, report.
2.png
2.png (7.82 KiB) Viewed 1509 times


In "Home> Users" add users and set the "access level" they are entitled to.
3.png
3.png (9.33 KiB) Viewed 1509 times



This is when you log in.
4.png
4.png (2.83 KiB) Viewed 1509 times

Re: Problem setting up launch screen

PostPosted: Tue Mar 03, 2020 12:00 am
by GlenMcCabe
Thanks Gerese. I have a problem. When I choose form button then add I do not get form type as an option.

Re: Problem setting up launch screen

PostPosted: Sun Mar 08, 2020 7:04 am
by gerese
Good advice from Kev1n "Try updating nuBuilder. This will restore the system forms as well." :)