Getting a strange error while trying to enter records.

Questions related to using nuBuilder Forte.

Getting a strange error while trying to enter records.

Postby hiramalik » Mon Jul 27, 2020 2:26 am

Hi :)
I have created a few forms names as under
MachineForm
DistributorForm
CommunityForm
MachineDetails

Machine details has 3 dorp downs or look up fields to get machine ID, Distributor ID and community ID. When I try to enter data in any of the forms I get the following error
MachineForm is not a valid table name for a Subform

When I have never set it's type to subform why is it giving the error?
Any help will be highly appreciated.
Kind Regards
Hira Malik
hiramalik
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 15, 2020 8:04 pm

Re: Getting a strange error while trying to enter records.

Postby kev1n » Mon Jul 27, 2020 2:46 am

I think this error occurs when the table name is not entered in a form (if I understand the code here correctly: https://github.com/steven-copley/nubuil ... a.php#L230)
kev1n
 
Posts: 839
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:13 am

Re: Getting a strange error while trying to enter records.

Postby hiramalik » Mon Jul 27, 2020 12:13 pm

But I am creating forms through fast forms
hiramalik
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 15, 2020 8:04 pm

Re: Getting a strange error while trying to enter records.

Postby admin » Tue Jul 28, 2020 8:15 am

Hira Malik,

If you attach your database we could look at it.


Steven
admin
Site Admin
 
Posts: 3309
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am


Return to General