Select field does not work

Questions related to using nuBuilder Forte.

Select field does not work

Unread postby Olikun » Thu Apr 15, 2021 11:36 pm

Hello,

I have a problem with a select field in one of my forms.

The Select field is always empty after saving.
However, the field is correctly filled in the database.

I've already created a lot of select fields and done everything exactly as always.

Every other select field works

Does anyone have any advice for me?
Olikun
 
Posts: 63
Joined: Wed Mar 10, 2021 3:15 am
nuBuilder Version: 4.5

Re: Select field does not work

Unread postby kev1n » Fri Apr 16, 2021 1:02 am

Can you give a few more details? Like:

  • SQL
  • DB column type

If you delete + recreate the object, does it still not work?
kev1n
nuBuilder Team
 
Posts: 1704
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:13 am
nuBuilder Version: 4.5

Re: Select field does not work

Unread postby Olikun » Fri Apr 16, 2021 1:21 am

Hello,

I've created everything from scratch.

Very funny

I've sent you an email.

Can you take a look when you have time

I sent it in German, I think you said you speak German
Olikun
 
Posts: 63
Joined: Wed Mar 10, 2021 3:15 am
nuBuilder Version: 4.5

Re: Select field does not work

Unread postby kev1n » Fri Apr 16, 2021 6:20 am

kev1n wrote:If you delete + recreate the object, does it still not work?


This is what solved the issue in the end.
kev1n
nuBuilder Team
 
Posts: 1704
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:13 am
nuBuilder Version: 4.5


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: TernenceRichard and 19 guests