Add Record Failure

Questions related to using nuBuilder Forte.

Add Record Failure

Unread postby vario » Thu Jul 29, 2021 7:02 pm

I have just upgraded my 4.5 database and a form which worked yesterday now fails to add new records. The processing is:

1) From browse form click "Add"
2) Upload a file using code adapted from https://github.com/smalos/nuBuilder4-Co ... d_file.php.
3) Click "Save" on the edit form.
4) In After Save code update the new record with a date taken from the uploaded data.
5) Show the uploaded data in a subform.

The problem being there is no row in the form table for the #RECORD_ID#, though the #RECORD_ID# is present in the subform data created during "After Save". I can find no errors in the browser console or the httpd error logs and if I query the form table in After Save there is no data for #RECORD_ID#.

As I say, all was working before the upgrade and no other forms are misbehaving as far I have been able to discern! The form table is only two columns - a primary key and a date.

Neil.
vario
 
Posts: 72
Joined: Mon Dec 05, 2011 8:53 pm
Location: Newton Abbot, UK
nuBuilder Version: 4.5

Re: Add Record Failure

Unread postby kev1n » Thu Jul 29, 2021 7:17 pm

Hi Neil,

Could you try replacing
Code: Select all
if (!empty($F)) {


with

Code: Select all
if (true) {


in nudata.php, line L325

and see if saving works again?
kev1n
nuBuilder Team
 
Posts: 2010
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:13 am
nuBuilder Version: 4.5

Re: Add Record Failure

Unread postby vario » Thu Jul 29, 2021 7:22 pm

Yes, that has worked and the new row is added correctly.
vario
 
Posts: 72
Joined: Mon Dec 05, 2011 8:53 pm
Location: Newton Abbot, UK
nuBuilder Version: 4.5


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

cron