Error when attempting to log in

Questions related to using nuBuilder Forte.

Error when attempting to log in

Postby mskat » Mon Mar 19, 2018 3:26 am

Had to reinstall nuBuilder Forte. Followed instructions but at first log in I get the following errors. What am I doing wrong?

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nudatabase.php on line 41

Warning: Use of undefined constant title - assumed 'title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

Warning: Use of undefined constant help - assumed 'help' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

Warning: Use of undefined constant title - assumed 'title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

Warning: Use of undefined constant help - assumed 'help' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\intelliviser\nuform.php on line 750

{"id":"nuhome","form_code":"nuhome","form_description":"Home","form_type":"launch","table":"","primary_key":"","redirect_form_id":"nuhome","order":false,"where":"WHERE 1","from":"","javascript":"\n\n\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\n\n\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\nnuImages[''] = '';\
mskat
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 13, 2013 6:37 pm

Re: Error when attempting to log in

Postby toms » Mon Mar 19, 2018 3:45 am

What's your xampp version? The latest ones are not compatible with nuBuilder. Try v. 5.6.34 (7.0.28 might work as well)
toms
toms
 
Posts: 411
Joined: Wed Nov 08, 2017 8:57 pm

Re: Error when attempting to log in

Postby mskat » Fri Mar 23, 2018 8:21 pm

Thanks. It was the version of xampp that was causing the problem.
mskat
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 13, 2013 6:37 pm

Re: Error when attempting to log in

Postby toms » Fri Mar 23, 2018 8:42 pm

I'm just wondering if it works with 7.0.X or if you have installed 5.6.X
toms
toms
 
Posts: 411
Joined: Wed Nov 08, 2017 8:57 pm


Return to General