Page 1 of 1

select distinct in browseform

PostPosted: Sat Apr 13, 2019 7:44 pm
by johan
Hi

When I use distinct in query for the browse/edit form, it seems that distinct does'nt work in browse.
What am I doing wrong?

Johan

Re: select distinct in browseform

PostPosted: Mon Apr 15, 2019 7:25 am
by admin
Johan,

A workaround is to create a temp table in Before Browse.

Steven

Re: select distinct in browseform

PostPosted: Mon Apr 15, 2019 6:32 pm
by johan
OK

Thanks for your support.

Johan

Re: select distinct in browseform

PostPosted: Sat Apr 20, 2019 8:54 am
by admin
.