Reports Not Working

Questions related to nuBuilder Forte Reports and the Report Builder.

Reports Not Working

Postby kandarpmistry » Tue May 15, 2018 10:31 pm

Dear Sirs,

On pressing the save button in sql builder for reports, the copy sql to report message is not showing and the sql and table data is not being added to the report builder form. Kindly help. Looking forward to your kind help. I am using nubuilder forte downloaded from github on my local system.

Regards,

Kandarp Mistry.
kandarpmistry
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:42 pm

Re: Reports Not Working

Postby admin » Wed May 16, 2018 6:52 am

Kandarp,

Can you provide some screenshots of what you are talking about?

Steven
admin
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am

Re: Reports Not Working

Postby kandarpmistry » Wed May 16, 2018 3:05 pm

Dear Sirs,

Screenshot No. 1 report sql builder screen

reportscreen1.PNG
reportscreen1.PNG (47.05 KiB) Viewed 863 times


in this screen after building the sql and then pressing the save button, i get directly to this screen

reportscreen2.PNG
reportscreen2.PNG (19.47 KiB) Viewed 863 times


and there is no data about table data or sql selected in this form screen.

Kindly help.

Kind Regards,

Kandarp Mistry.
kandarpmistry
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:42 pm

Re: Reports Not Working

Postby admin » Fri May 18, 2018 1:51 pm

admin
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am

Re: Reports Not Working

Postby kandarpmistry » Thu May 24, 2018 3:02 pm

Dear Sirs,

That helps and with its help i have sorted out my problems.

Thanks a lot for your help,

Kind Regards,

Kandarp Mistry
kandarpmistry
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:42 pm

Re: Reports Not Working

Postby admin » Sun May 27, 2018 9:25 am

.
admin
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am


Return to Reports