Display table in the index screen

Display table in the index screen

Postby ruiascensao » Mon Mar 11, 2013 7:46 am

Hi,

How to display a query on the index screen?

Do I have to use the JpGraph?

Thank you.
BR
Rui
ruiascensao
 
Posts: 177
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:54 pm

Re: Display table in the index screen

Postby ruiascensao » Thu Mar 14, 2013 11:57 pm

Hi,

I have used JpGraph and it's working fine.

Code: Select all
require_once ('jpgraph/jpgraph.php');
require_once ('jpgraph/jpgraph_canvas.php');
require_once ('jpgraph/jpgraph_table.php');

// Setup graph context
$graph = new CanvasGraph(430,150);

// Setup the basic table
$data = array(
    array('',        'w631','w632','w633','w634','w635','w636'),
    array('Critical (sum)',13,17,15,8,3,9),
    array('High (sum)',34,35,26,20,22,16),
    array('Low (sum)',41,43,49,45,51,47),
    array('Sum:',88,95,90,73,76,72)
    );

// Setup the basic table and font
$table = new GTextTable();
$table->Set($data);
$table->SetFont(FF_TIMES,FS_NORMAL,11);

// Set default table alignment
$table->SetAlign('right');

// Add table to graph
$graph->Add($table);

// and send it back to the client
$graph->Stroke();
BR
Rui
ruiascensao
 
Posts: 177
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:54 pm

Re: Display table in the index screen

Postby admin » Wed Mar 20, 2013 8:16 am

.
admin
Site Admin
 
Posts: 3078
Joined: Mon Jun 15, 2009 9:53 am


Return to Custom Code